bu biraz sozlukle ilgili oldu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukle ilgili isteksizlikler
  2. sozlukle ilgili istekler
  3. sozlukle ilgili vasiyetler
  4. sozlukle ilgili komplolar
  5. sozlukle ilgili sikintilar
  6. sozlukle ilgili sikayetler
  7. sozlukle ilgili itiraflar
  8. sozlukle ilgili destekler
  9. sozlukle ilgili tespitler
  10. sozlukle ilgili bilinmeyen noktalar

© 2008 - uludağ sözlük

bu biraz sozlukle ilgili oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu biraz sozlukle ilgili oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu biraz sozlukle ilgili oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaygisizlar » richard ramirez » the beatles » deniz fenerini unutmayin » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » kim nerede » ayelet zurer » irkci saman ile irkci musluman savaslari » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » beyaz melek » alim icin din yoktur » savas ve kadin » mangal mizah dergisi » satanizm bir din ise garfield seytandir » koton » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turklere ozgu davranislar » stevemcqueen olmak » yaran ogrenci isleri diyaloglari » politika dergisi » teror olayinda mesaj aramak » 12 01 2007 » musaaden olursa ben gidiyorum » kivikocan » rosetta tharpe » insan klonlama » dunya evi » yapilmis en aptalca dalginlik » cirkin oldugunu kabul eden kiz » cakma pilotmont » vassili zaitsev