bu biraz iyi olmustur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir
  2. biraz kul biraz duman o benim iste
  3. fenerbahce sampiyon olmustur
  4. hirvatistan olmustur diyen imam
  5. turk dunyasi abd somurgesi olmustur
  6. sozluk bilgi kaynagi olmustur
  7. benim en iyi arkadaslarim hep erkekler olmustur
  8. sahte cumhuriyetciler ifsa olmustur
  9. kuresel isinmadan dolayi veresiye olmustur
  10. kizlari okula gondermek devlet politikasi olmustur

© 2008 - uludağ sözlük

bu biraz iyi olmustur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu biraz iyi olmustur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu biraz iyi olmustur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kiz kardesim icin » alkollu namaz kilmak » sevgilinin daha onceden birisiyle beraber olmasi » football tycoon » harry kewell » seri eksi oy veren muhafazakar ibne » anadolu » de lorean » ailelerin begendigi kizlarin begenmedigi delikanli » do the evolution a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci