bu bir uktedir 

kapat
  1. doldurulan uktenin yazarına saygı olsun diye dibine düşülmesi gereken nottur.
    #138387 (palta, 29.03.2006 16:46)
  2. (bkz: muktedir)
    #1630921 (thedewil, 11.05.2007 11:55)

© 2008 - uludağ sözlük

bu bir uktedir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu bir uktedir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu bir uktedir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece 12 den once eve donmeyen genc » 2008 2009 sezonu trabzonspor formalari » yaran baslik yonlendirmeleri » populariteye gore gorus bildiren insan modeli » seni seviyorum derken caktirmadan dalga gecmek » sozlugun gecmiste bilgi kaynagi olmasi » sinsi kemalist gulusu » ibrahim toraman ibrahim uzulmez kavgasi » sozlugu fazla ciddiye alan sorunlu yazarlar » kuzen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci