bu bir soygundur 

kapat
  1. elinde silah kafasinda kar maskesi olan super zeki hirsizin,mekandakilerin "ne yapiyor bu adam acaba?" sorusuna mahal vermeden olayi tum ciplakligiyla aciklamasidir.boyle bilgi veren hirsiza can kurbandir,bravodur.
    #76522 (looser, 19.02.2006 23:14)
  2. söylemese anlamayacaktık dedirtesi durum.
    #285089 (hakande84, 28.05.2006 13:31)
  3. artık kullanılmayan kelimedir (bkz: saman altından su götürmek), (bkz: hortumlama)
    hırsızların klasıkleşmiş sözü
    #489879 (syda, 02.08.2006 21:03 ~ 03.09.2006 12:32)

© 2008 - uludağ sözlük

bu bir soygundur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu bir soygundur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu bir soygundur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulusalci sirin » google da her seyi bulacagini sanan baba » marcus goree » makyaj yapan erkek » sisen slip mayo » sozlukten 12 erkekle yattim » ismail yk konserlerinde izdiham yasanmasi » hasret gultekin » hey gavur anlatsana » bir erkegin en seksi oldugu an a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci