bu bir genelleme degildir tabi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir genelleme degildir
  2. sozluk genelleme yeri degildir
  3. horoz bir kus degildir kadin bir insan degildir
  4. tabi ki de
  5. tabi tabi
  6. tabi
  7. tabi tutulmak
  8. tabi tost
  9. 657 ye tabi olmak
  10. gayet tabi

© 2008 - uludağ sözlük

bu bir genelleme degildir tabi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu bir genelleme degildir tabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu bir genelleme degildir tabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 20 ytl » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » yeter artik vurmayin adam oldu » bir seytan in papazi » secretcode » guney kore » re re re ra ra ra galatasaray » kaynana semra » kadinlari anlayamamak » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » izlandanin satiliga cikmasi » sizin dininiz size benim dinim banadir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sonu sacma biten fimler » dance with me tonight » i guess you re right » ruyada uyuyamamak » the gates of istanbul » thinking substance » adnan sezgin » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » tanrinin egosu » dikkat abdestiniz bozulabilir » sehit annesi olmak » tarhana » full metal jacket » autoshow 2008 » dudut