bu benim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. senin malin benim benim malim benim
  2. hata benim gunah benim suc benim
  3. kerem de benim asli da benim
  4. cay benim cesme benim
  5. kale benim san benim
  6. ogretmenim canim benim canim benim
  7. rap benim
  8. benim ol
  9. bir benim ol
  10. sen benim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran spam mailler » fiat regata » is baska ask baska » basliklari alt alta okumak » the green mile » ilginc dukkan isimleri » hesabini kamuya acan facebook guzeli » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » resat calislar » ucyuz besyuz » nasyonel grafik » ekonometrist » blackburn rovers » see who i am » kiz taklidi yapan erkekler » mevzuhal » abidin » evinin kapisina trafik lambasi takan kadin » her turk asker dogar » okan bayulgen » samimiyetin sinirinin olmamasi » derdest » ornitin devri » ninetales » levon capan » four seasons » kk » alozom » gumushane nin tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa