bu baslik cocuklara gore degil 

1. başına +18 koyulması gereken başıklardır..
    bazen +21 de olabilir..
    #2350011 (justinank, 20.09.2007 22:44)
  2. -anne dersim için bi başlık söylermısın ?
    -git babana o söylesin
    -babaaaaaaa
    -efendim evladım?
    -ders konum için bi başlık lazım
    -git anana çekmecemde bi tane olacaktı
    -sen hagi meyveyi severdin oğlum?
    -mehmetttt!
    -efendim karıcım?
    -bu baslik cocuklara göre degil
    #2350274 (otasabi, 20.09.2007 23:20)

© 2008 - uludağ sözlük

bu baslik cocuklara gore degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu baslik cocuklara gore degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu baslik cocuklara gore degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dagda buyuk tuvaleti yapma » aceto balsamico » bir milli park projesi olarak bekar evleri » sensiz iki gun » bu basliktaki tum entry leri kotule butonu » velociraptor » ogrencinin savunmaya gectigi anlar » korkunov » pulse » white house a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games