bu arada dogu turkistanli degilim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dogu ve g dogu anadolu nun kalkinamama sebebleri
  2. devletin yatirimlari dogu ve g dogu ya yoneltmesi
  3. ben siyasetci degilim diplomat da degilim turkum
  4. 3 u 1 arada
  5. 4 u 1 arada
  6. bir arada
  7. ucu bir arada
  8. arada bir
  9. arada
  10. bu arada

© 2008 - uludağ sözlük

bu arada dogu turkistanli degilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bu arada dogu turkistanli degilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu arada dogu turkistanli degilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pijama ile markete gitmek » the idol » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » elazig » yesil turkiye » let s rock » nazli nin yeri » hayvan herif » kara gunes » fazil husnu daglarca » gormeden asik olmak » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » afra tafra demokrasisi » karaoke » bartolomeu dias » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1000000000000000000000000000 » fringe » fubu » bir delinin gunlugu » oneqeno » turk ordusu » dunya ulkelerinden secme ata sozleri » radio control » kissing the beast » tuvalette diski yerine para cikarmak » annelerin ciglik atmasi » ozgur edebiyat » maybe attending » xentrix » 1492 conquest of the paradise