bu amerikada olagan bir seydir zaten 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ales hicbir seydir uds her seydir
  2. olagan
  3. olagan supheliler
  4. olagan yalanlar
  5. olagan durumlar
  6. chp 32 nci olagan kurultayi
  7. olagan ustu
  8. 24 mayis dtp van 2 olagan kongresi
  9. insanin olagan hayat seruveni
  10. esnafin olagan kan aglama senlikleri

© 2008 - uludağ sözlük

bu amerikada olagan bir seydir zaten başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu amerikada olagan bir seydir zaten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu amerikada olagan bir seydir zaten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk ben kaciyorum kendine iyi bak » aksam sefasi » igrenc espriler » tansu ciller in anitkabir bombasi » sozluge kurtce entry girmek » bubbles » ali riza septioglu » roberto carlos » mis kofte » bim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci