btnn 

kapat
  1. yaklaşık 10-11 gündür çatır çatır entry girmesine rağmen pek farkedilememiş saman altından su yürüten cinsten bir yazar... hoşgelmiş...

(bkz: geç otur geliyorum)
    (metalycra, 24.07.2007 00:42)
  2. sziget festivaline gitmiş goremedik oralarda.sanki türk çok azdı.

edit: tanımıyormuşum ki*
    hoşgelmiş
    (piqoletti, 25.08.2007 02:05 ~ 02:07)
  3. bi insanın basına gelebilecek en guzel şeydir. bi tanedir.
    (Gizli Ozne, 22.02.2008 00:21)
  4. bir yıl geçmesini falan bekliyordum* bunu yazmak için ama şimdi yazayım geç geç yine, hoşgelmiş kişi.**
    (cutcut, 27.04.2008 14:29)
  5. iyi ki dogmuş yazarımız.
    (Gizli Ozne, 08.05.2008 11:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sitma gormemis » kiss » vav olmak » eski sevgilinin eski sevgilisine asik olmak » bulanti » tek celsede gol vurusu yapmak » aileden habersiz sozlenmek » ttnet musteri hizmetleri diyaloglari » mfo » mardin in tarihi eserleri » schattenfaust » invaders » golcuk bjk » lena » sozlukteki mortal kombat severler » babalarin ilginc laflari » black sabbath » alo josef k » kendini tanimak » japon atasozleri » cubbeli ahmet hoca » kankayla eve cikmak » galatasaray taraftari » cocuklar inanin » joker » cihan kilic » disney s recess tekrar yayinlansin kampanyasi » ozgurluk » yazik degil mi carlos a a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa