browserlar ve uludag sozluk sunucusu 

kapat
  1. firefox bilmem kaç: kardeş, mysql sunucusuna bakmıştık
    uludağ sözlük sunucusu: ne istemiştiniz?
    f.b.k: sorgu gönderecektik de...
    u.s.s: güzel kardeşim, geç sıraya şöyle, bekle iki dakka, müsait olunca ben seni içeri alacam
    ------
    i e 7: merhaba efendim, css alacaktım
    u.s.s: vallahi bilemem kardeş, daire müdürümüz gelmedi ama karşıdaki 404 numaraya sorabilirsin.
    i.e. 7: peki. ya rss sorgusu istesem?
    u.s.s: kardeşim, müdür yok dedim....
    i.e. 7: peki.
    ------
    opera bilmem kaç: merhabaaaa. javascript ile açılan pencere alacaktıııım.
    u.s.s: bak arkadaşım, şimdi çay molası verdiler tamam mı? daha sonra gel.
    o.b.k: taaa norveçlerden geldim efendim ama bekleyemem!
    u.s.s: la git, adamın sinirini bozma ramazan ramazan...
    ------
    konqueror bilmem kaç: heyoo heyoooo, özgürüm ben, özgür çocuğum. php döngüsü bakmıştım.
    u.s.s: get işine lan anarşist!
    k.b.k: öhühühühüüh
    ------
    safari bilmem kaç: ajax bakmıştım.
    u.s.s: töbe töbe...
    s.b.k: elma?
    u.s.s: cık cık cık, git kardeşim git, mesai bitti...
    ------
    #766452 (lync, 23.10.2006 12:25 ~ 17:28)
  2. (bkz: tarayıcılar ve uludag sozluk sunucusu)
    #766472 (salca, 23.10.2006 12:34)
  3. (bkz: ihtiyar adam ve deniz)*
    #766478 (mulayim, 23.10.2006 12:39)
  4. öncelikle "web gezginleri ve uludağ sözlük sunucusu" olarak düzetilmesi gereken, ciddi bir soruna değinen başlık.özellikle IE ile arası pek iyi değil bu sunucunun.
    #766510 (dreamcatcher, 23.10.2006 12:57 ~ 17:59)

© 2008 - uludağ sözlük

browserlar ve uludag sozluk sunucusu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. browserlar ve uludag sozluk sunucusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu browserlar ve uludag sozluk sunucusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaban mersini » aha ben de geldim » andris biedrins » carsi » eleanor faye bartowski » got yanagindan makas almak » boyoz » gokbez kaya kabartmasi » chuck » deger mi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci