browninni 

kapat
  1. kaliteli tanımlarına rastladığım yazar.
    (tomamca, 01.12.2006 02:20)
  2. vişneli tanımlarını takip ettiğimiz, cikolatalı yazar.
    (balyancho, 01.12.2006 23:45)
  3. 9 aralik 2006 eskisehir de sozluk zirvesinde tanıştığım fakat fazla muhabbet etme fırsatı bulamadığım kişi. dünya küçüktür sözünün nekadar doğru olduğunu gösteren kişi.
    (RaDaMeNT, 20.12.2006 00:31)
  4. galiba çorlulu bir yazar.
    (eagle is free, 10.10.2007 01:54)
  5. (bkz: eti browni)..
    (swastika, 19.12.2007 18:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sezer komsuoglu » deplasman otobusu » gta san andreas » 16 mayis 2008 besiktas ct turk telekom maci » basdegirmen » i thought i knew it all » ali pasa camii » muro » citlembik » utulemek » hayalleri ertelemek » deniz yazici » abazalik alametleri » salak kiz » sen alo demeden once » condom » cirkin kadin yoktur az votka vardir » erkeklerden igrenme nedenleri » turkculuk » disilerin kel erkeklerden hoslanmadiginin kaniti » badly drawn boy » eternal wait » sara » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » anam anam diyim ben sana » styx » facebook a vesikalik foto koyan insan » ismimuzundiyenickimkisaolsun » universite senligine ulkucu saldiri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa