broken english 

kapat
  1. 2007 yapımı +30 bayanlarını konu alan , ingiliz filmi görünümlü ortak yapım . her , evde kalma sendromlu bayanın kendine bir pay çıkarması için biçilmiş kaftan...

- i hope you find happiness .
    - a penis ?

http://www.imdb.com/title/tt0772157/
    #3297965 (kamil, 21.04.2008 01:03 ~ 01:04)
  2. eğlenceli güzel bir film. neden doğru aşkı bulamıyorum diyen her kadının kendinden bir şey bulabileceği bir film.
    #3932727 (fabala, 08.09.2008 00:01)
  3. aşkın ingilizcesi, şair burda facebook tikilerine seslenmiş.

feysbuk tikisi: ay aşkomm i love you valla.
    #3932740 (iktidarsiz jigolo, 08.09.2008 00:04 ~ 00:05)
  4. broken english : kırık ingilizce, "wassup man" gibi.

aşkın ingilizcesi : love
    #3932782 (wildy, 08.09.2008 00:15 ~ 00:16)
  5. (bkz: tarzanca)
    #3932787 (david addison, 08.09.2008 00:16)
  6. (bkz: broken promise)***
    #3932801 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 08.09.2008 00:19)
  7. 1979'da yayınlanmış mükemmel bir marianne faithfull albümü. 37-38 dakikalık bir albüm olması tadı damakta bırakıyor. zaten kendisi de * albümün " kusursuz " olduğunda hemfikir. broken english'in, daha önceki marianne faithfull albümlerine göre " radikal " bir çizgide olduğu aşikar. önceleri folk, country ve western üçgeninde dolaşan tarzının dışına çıkıp, rock, punk ve new wave semalarında dolaştığını görmekteyiz. bu tarz, kötü alışkanlıklarının yol açtığı hafif kısık ama olgun ses tonuyla birleşince kendisinin de dediği gibi " kusursuz " bir albüm ortaya çıkıyor. faithfull'un meşhur olmuş iki parçasını** da barındıran broken english, aynı zamanda adıyla aynı olan albümün ilk kaydı.

album tracklist :

1.broken english
    2.witches song
    3.brain drain
    4.guilt
    5.the ballad of lucy jordan
    6.what s the horry
    7.working class hero
    8.why d ya do it?
    #3933216 (kizkaciran damat, 08.09.2008 01:55 ~ 01:58)
  8. neden adam gibi bir sevgili bulamadığı konusunda psikoya bağlamış ve önüne çıkan her erkekle düzüşen bir 30 yaş sendromlu kadının içinde bulunduğu ruh halini anlatan film. erkekler için ne kadar gereksiz bir film olduğu şahsımca tespit edilmiş olup erkek arkadaşlara önerilmemektedir. başroldeki kadın da amerikan olduğunu söylese de tam bir kırık ingiliz hatunu gibidir, kırmayan kalmamıştır bunu da söylemeden edemeyecem.
    #4087431 (alonejuveline, 14.10.2008 15:19)
  9. yaşanan sorunu mükemmel bir biçimde resmettikten sonra ve bu sorunun üstesinden gelmek için gerekli olan felsefeyi de filmin içinde gösterdikten sonra kahramanı o çıkış noktasına yöneltmeyerek, hem (filmin) değerini düşüren hem de tavsiye edilmekten çıkaran bir filmdir.

ancak, benim neden bir sevgilim yok diyenler ne hissettiklerini ve ne kadar zavallı göründüklerini görmek için seyredebilirler bu filmi. hani en azından içinizde olan saçmalığın ne kadar sma olduğunu görürsünüz en azından.

sonlara doğru barda karşılaşılan adamın söylediklerine ve diğer erkeklere benzemeyişine bakarak yolunuzu bulunuz...*
    #4213171 (oteki turkiye, 10.11.2008 22:05)
  10. biraz mecburiyet dolayısıyla girdiğim ve beklediğimden çok çok daha iyi olan ilk perdesiyle beni mutlu eden, ancak aranın ardından başlayan ikinci perdeyle artan beklentilerimi karşılayamamış romantik film.

--spoiler--
    ilşkilerinde hep hüsrana uğrayan bir bayan var ve film o bayanı model olarak seçip belirli bir yaşa gelmiş, işinde başarılı olan ama aşk hayatında mutluluğu yakalayamamış bayanları irdeliyor.
    ilk perde oldukça iyiydi, yer yer beklediğimden çok daha romantikti. dolayısıyla ben aradan sonra daha duygusal bir film bekledim. ama tam tersi oldu. film romantizm çizgisindne iyice uzaklaştı ve başroldeki bayanımızın* her girdiği ortamda alkol alıp farklı farklı insanlarla diyaloglarından ibaret bir hale geldi.
    beni asıl hayal kırıklığına uğratan ise filmin ortasından itibaren beklenen o büyük buluşmanın çok yavan kalması oldu. zaten orada da film bitti. yönetmen sanki ''ulan işler sarpa sardı, uzadıkça uzuyor bitirelim artık'' demiş gibi geldi bana.
    filmin müziklerini ise genelde iyiydi ama özellikle sonlara doğru duyulan müzik baş döndüren bir gürültüydü benim için hepsi o.
    --spoiler--
    #4257886 (johnnyturhan, 20.11.2008 22:42 ~ 22:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

broken english başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. broken english ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu broken english nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about broken english. Copyrights of the articles are belong to their authors.