brocken 

kapat
  1. world heroes adlı oyunda bir karakter. çocuklar arasında polis olarak bilinir. uzayan kolları/bacakları, uçma yeteneği, elektirik vermesi ve roketi ile bir çoğunun tercihi bir kahramandır. kollarının/bacaklarının uzaması ve verdiği elektirik(dhalsim'ın ateş üflemesi) ile street fighter'deki dhalsim'i andırır.

http://www.fenixware.net/...hars/game/brocken_woh.jpg
    (akustikcinayet, 09.05.2008 09:24 ~ 09:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» divx arsivi yapmak » soruya soruyla cevap vermek » ozlu sozler » uc maymun » circle » diyarbakirspor » condom » beni birakma » domates » turk polisi tarafindan soyularak dovulen doktor » wanda rutkiewicz » turhal in tarihi eserleri » 14 mayis 2008 fenerbahce galatasaray tbbl maci » international football association board » kin » ilkelligin durustlugu » istifa » rizeli olmak » pierre joseph proudhon » badehane » gunduz yolculugu » oyundayim » neseye sarki » leylim ley » kavak yelleri » boga burcu kadini » eses taraftari porsuk canavari » siir » besiktas cola turka a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa