broadcastonwax 

kapat
  1. ikinci nesil çaylaktır.*
    (AkreP, 12.07.2006 14:51)
  2. akşama ödev kontrolü yapacağım uuserdır.hoşgelmiştir ayrıca..gelip ayağının tozuyla bana entry girmiş uuserdır.selam ederim kendisine.*
    (freedean, 20.07.2006 09:34 ~ 09:35)
  3. uzun boylu olmasına rağmen kısa boylu gösteren,misafirlerinin kendi kendilerini ağırlamasından yana olan,hem mesafeli hem sıcakkanlı ama en nihayetinde bir izmir erkeğidir.entrylerini beğenerek okuyor,kendisine selam ediyorum...
    (edelweiss, 17.08.2006 20:28 ~ 15.10.2006 21:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» protestan muslumanlar » ters turnike » yurtdisinda yasamak » kralice ziyaretinin sirri » ciplak ayak araba kullanmak » rizeli olmak » zigana kervansarayi » ohne dich » eternal sunshine of the spottles mind 2 » uludag sozluk un besinci neslini silmek » evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var » sevgilinin striptizci olmasi » seovi ile karmaya bak » idiot » ucretli ogretmenlik » berthe sylva » italyan isimlerinin sesli harfle bitmesi » pc basinda yasanan piyanist santor havasi » eskidendi cok eskiden » issizlik krizi » kremasyon » iron man » sorma » kadinlariniz sizin tarlanizdir » lily allen » adalet ve kalkinma partisi » her sike atlayan uludag sozluk yazarlari » anasonlu nargile » insanin buyudugunu anladigi an a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa