brick top a kiz bulalim kampanyasi 

kapat
  1. artık her entrysinde nerdeyse bangır bangır "bir ilişkiye ihtiyacım var, çabalarım bu yönde" diye feryad eden bu güzide sözlük yazarına bir kız bulup, iğdiş edilmiş harem ağası tadındaki sosyal tespitlerinden, sonu bir türlü sanal sekse bağlamayan msn sohbetlerinden bunalan yazar kampanyası.

yalvarırım bulun birini, allah adı verdim bak. (ahahah nerde verdim aslında vermemiştim, üzerinizde manevi baskı kurmak istedim aslında)
    (feri ats, 08.05.2008 15:30 ~ 15:36)
  2. (bkz: biricik top)
    (deep, 08.05.2008 15:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ders niteligindeki fikralar » ice age » pelajik » hollow man » agnostik » arpacay in tarihi eserleri » bayan parfumuyle karisan sigara kokusu » maddeyi esas almak » english premier league » bilindik kelimelere bilinmeyen anlamlar yuklemek » serbest otesi cagrisim » akon » tomas zapotocny » dahi anlamina gelen de ayri yazilir » nie » enemyof » server durumu » faruk bayar » incirlik te turk askerinin kelepcelenmesi » pisman oldugun zaman » hami mandirali nin sutunda barajda olmak » bir tutam baharat » adecco » tiki dili ve edebiyati » this old house » motele telekiz cagirip oyun oynayalim demek » turk kizlarinin ayili pijama giyme takintisi » eagle » bencil sevgili a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa