bravo sak sak 

kapat
  1. bir dalkavuk söylemidir.
    #1315287 (toromanx, 17.02.2007 12:59)
  2. -arkadaşlar!
    +bravo! şak şak şak şak...
    -şimdi,
    +bravo.. bravooo. şak şak..
    -a...
    +bravo. şak şak şak
    #1315320 (barış, 17.02.2007 13:12)
  3. cocuk ustu basi camurlu bir halde eve gelir ve annesi kapiyi acar acmaz anlatmaya baslar.

+anne 10 tane gol attim, macida yendik anne.
    -bravo (sak sak)
    +uhu uhu uhu ya anne ne vuruyorsun ya.
    -ben sana gostericem bir daha futbol mutbol yok.

mutlu son ise sudur. cocuk kendini basketbolda yetistirmis, nba'ye gitmistir. tabi her cagirildiginda ulkesinin milli takiminda oynamak icin gelmistir. *
    #1315333 (markasiz, 17.02.2007 13:17 ~ 13:18)

© 2008 - uludağ sözlük

bravo sak sak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bravo sak sak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bravo sak sak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arkadasim entry girdim eh iste oyu verir misin » ufuk yanar » abazanliktan her kizi afrodit sanan insan hayvani » turgut ozal » endeksleme » olan biten » sozlukle ilgili istekler » tugba dural » per viberg » devlet bize yardim etsin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci