bravo bize bi kere daha 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kac kere daha
  2. bi kere yemis bi daha yese ne cikar
  3. hayattan bir kere kacinca bir daha kurtulamamak
  4. her yazar actigi basliga bir kere daha doner
  5. bir kere bira icmis bir daha icmemis insan
  6. alti kere gidip yedi kere gelmek
  7. ben alti kere gittiysem yedi kere geldim
  8. bir kere bile bir kere demeyen insan
  9. cesurlar bir kere olur korkaklar bin kere
  10. 2 kere havaya atip bir kere tutmak

© 2008 - uludağ sözlük

bravo bize bi kere daha başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bravo bize bi kere daha ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bravo bize bi kere daha nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray » turkiye nin ikinci buyuk golunun beysehir olmasi » fotograf cekilirken fotografa yavsayan tip » ordumuz etti yemin » en ciplak kizlarin istanbul da olmasi » mr » radyo » isci cikarmak » karin » sevgiliden ayriligin ilk saatleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games