braindead 

kapat
  1. six feet under ın bringer of blood(2003) albümünün 8. şarkısı.

Not gonna ask permission
    Not gonna follow traditions- I am not your victim
    So leave me the fuck alone- leave me the fuck alone
    I die- you die- we die- we all fuckin die!
    Death is in front of me but life is behind me
    I die- you die- we die- alive
    I die- you die- we die- we re all fuckin dead
    It's not gonna break me
    I'm not gonna break
    I won't let it take me
    It won't overtake
    To after perception, is to after reality
    I'd rather die than live in your fantasy- blind and gagged
    Blind and gagged
    Not gonna ask permission
    Not gonna follow traditions- I am not your victim
    So leave me the fuck alone- leave me the fuck alone
    I die- you die- we die- alive
    I die- you die- we die- we re already fuckin dead
    (mevta, 01.10.2007 22:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hicbir seyden memnun olmayan insan » tuncay ozkan » tuz koktu » banned from heaven » 1926 » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » turquerie » en yakin arkadasinin arkandan konusmasi » 1849 » snot » zahidem » hakan sukur tipi cagdas forvet » 792 sayili petrol kanunu » ad hominem » ahi emir ahmed turbesi » kestane gurgen palamut » rikimikipiki » dil hapishanesi » geordie » utanmadan cakma converse giyebilen insan » itiraf com » neyzen tevfik » tarzan boy » istatistikleri okurken duyulan kiskanclik » emedur » kocamustafapasa » 1859 » en azindan » mehmet cagcag a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa