brahms lullaby 

kapat
  1. johannes brahms'ın op.49 no.4 kodlu eseridir. çizgi filmlerde bolca kullanılır, cradle song ismiyle frank sinatra, hatta nat king cole yorumu bile mevcuttur. yo yo ma, kenny g ve gitarıyla patrick riley de kervana katılır. celine dion'dan uzak durulmalıdır.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Brahms%27_Lullaby
    (ELeCTrO, 30.08.2007 21:40 ~ 21:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » abdullah gul un excalibur u ele gecirmesi » engelliler guzellik yarismasi » aydinlarina dusman edilen bir halk » selcuk yula » zihin kirliligi » cildirma » zeki alasya ya benzeyen kizlar » ilac yerine afyon kullanmak » isterik bir kiz arkadasa sahip olmak » nuri sozkesen » plajda kiz tavlama kilavuzu » harikulade » maraton a kapatma cezasi » howlin wolf » telis » engeller yasamimizi kolaylastirmaya bir firsattir » giyinmesini bilen erkekler » homo diniyocimus » ekin turkmen » allahindan bul » dilek onder » sevgili oykuler » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » mehmet ali erbil » bu sefer niye patladi ben de anlamadim » youtube » gittigidiyor » sivas in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa