bozuyorum yeminimi 

kapat
  1. vaginismus encefalicus geçiren doktorun hipokrata kaydırdığı durumdur.
    (bkz: yeminimi bozdum uleyn)
    (bkz: yeminimi bozdum huleyn)
    #295941 (scarface, 31.05.2006 01:59 ~ 02:02)
  2. sözleri yildiz tilbe ye ait süper şarkı.
    #386995 (kurabiyecanavari, 30.06.2006 14:22)
  3. hazal'ın söylediği ve güzel şarkı sözüyle insanın aklına yer edip sürekli tekrarlamasına neden olan şarkıdır:
    Bitti güvenim hakkın olamaz bu aşk senin

Çaban boşuna bitmedi yalan sözlerin

Gelmiyor içimden dur demek sana

Gönüllü gidişine ah yolun açık ola

Gelmiyor içimden kal demek sana

Bozuyorum yeminimi güle güle aşkım

Ah... Gelemedim görmemezlikten sitemleri

Yediremedim gururuma ihaneti

Ya seni ya kendimi terketmeli

Yeter yeter gelemedim görmemezlikten sitemleri

Yediremedim gururuma ihaneti

Ya seni ya kendimi vuracağım çek git
    dinlemek isteyenler için: (klip değil ama...)

--spoiler--
    http://www.youtube.com/watch?v=N_1CKVJ1cVA +
    --spoiler--
    #1556976 (PNaR, 23.04.2007 01:51 ~ 02:09)
  4. niran unsal ın vokali ile de daha bir mükemmel olan, 90'ların en iyi slowlarından; düzenlemesi bulent ozdemir e ait olan parça.
    #3954277 (faidelibilgi, 12.09.2008 18:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bozuyorum yeminimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bozuyorum yeminimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bozuyorum yeminimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bozuyorum yeminimi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » okan bayulgen » naim akman » sana dair » cars » mentes » ingilizcenin turkceden daha iyi bir dil olmasi » rene magritte » this i love » yalnizim ben » adventist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » banyodan yeni cikmis kiz » yararli » gercek gundem » sila kiz ogrenci yurdu » nirolis » al askini ver beni » kagizmana ismarladim nar gele » zamanin hicbir seyi degistirmemesi » alternans » sozlukteki doktorlar