bozukparatamircisi 

kapat
  1. hoş gelmiş nesildaş yazar.
    #3840600 (hkn hsyn, 19.08.2008 18:16)
  2. (bkz: korn/#3847351)

imla nedir bilmeyen yazardır. sakın yanlış anlamasın. sadece farkına varsın yeter. zira grup yerine grub yazarak bu saatte beni benden almıştır. ayrıca korn'un solisti jonatthan değil jonathan diye yazılır.
    #3847377 (DjarumTurk, 21.08.2008 05:20 ~ 05:53)
  3. medeni olamayış kavramını gördüğü insan bedeniyle ilişkilendirebilen ve sanırım bazı mekanlar için kombine bilet almış kasap önü et bekleyen kedidir.
    #3862281 (meksikaliyarimekmek, 24.08.2008 02:35)
  4. visa tarafından işine son verilen yazardır.
    #3862322 (butun sifatlari tamlarim, 24.08.2008 02:43)
  5. (#3862318) nolu entry ile tespitte ve sapkınlıkta sınır tanımadığını gösteren yazardır. hatta kendisi için bir slogan bile buldum.lezbiyen degil kuma olsunlar
    #3862330 (meksikaliyarimekmek, 24.08.2008 02:46)
  6. benim bu başlığa entry giriyor olmam bana saçma gelsede yazdıklarımın yanlış anlaşılmasından ve dikkatli okunmamasından kaynaklanan sorunu açıklamak için yazıyorum.
    bozukparatamircisi ne yaptığını bilmeyen biri değildir.
    yazdığı entry'lere kaynak gösterebilen nadir yazarlardandır.
    afaki konuşmak ona göre hiç değildir.

ayrıca açtığı başlıkların saçma ve düzmece olduğunu ispatladığım yazarlarında
    yazdığım entry'leri çarpıtarak kötü yorum da bulunmalarını anlayışla karşılıyorum.

yazdıklarımın dikkatli okunması dileğiyle.
    #3862424 (bozukparatamircisi, 24.08.2008 03:28 ~ 03:51)
  7. sıkı bir trash metal takipçisi.*
    #3866410 (dolunayisi, 25.08.2008 02:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bozukparatamircisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bozukparatamircisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bozukparatamircisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bozukparatamircisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » sozlukle ilgili istekler » vatandaslik » minna no nihongo ile japonca ogrenmek » sloshed » 10 bin tl ugruna hayat boyu serefsiz damgasi yemek » kadafi » dovulesi ogrenci tipi » zor durumdaki erkeklerin surekli soru sormasi » denek hayatim » qualidade de vida » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cats in the craddle » mazda rx 7 » bulent ustun » haluk piyes » post rock » oklahoma saldirisi » arena tr » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » chp kadin kollarindaki kokonalar » solun devamli bolunmesi