bozukluklari tuvalete dusurmek 

kapat
  1. genelde giydiğiniz pantolon kumaş ve benzeriyse yada cepleri küçükse, girdiğiniz tuvalette alaturkaysa olabilecek olay. genelde düşürülen bozukluklar düşüren kişinin son parası yada otobüs, dolmuş vs parası olduğundan çok büyük yıkım ve anlık depresyon yaratabilir.
    #500830 (KIDD, 05.08.2006 13:42)
  2. -hoopp! birader büyük abdest 1 ytl
    -kubura attım abi ben bahşişle beraber.
    -..??
    #500928 (the kid, 05.08.2006 13:59)
  3. cep telefonu ya da cüzdanı düşürmekten daha önemsiz bir olay.
    #500949 (yesilbaslikertenkele, 05.08.2006 14:03)
  4. ucrete tabi umumi helalarda ya$anan durumdur, ciki$ta 50 kuru$u ister istemez tuvalete gommu$ olursunuz.
    #500951 (ganj nehri kutsal abdest suyu, 05.08.2006 14:03)
  5. akabinde elini sokup bozuklukları alma eylemi yerine cıkısta bir 50 lik uzatıp tuvaletciden kufur yeme olayıdır. * * *
    #500971 (Derek, 05.08.2006 14:06)
  6. (bkz: para sıçıyoz)
    #502152 (sincap, 05.08.2006 18:29)
  7. sekizgen: ne kadar abi tuvalet ücreti
    görevli : 500 ykrş
    sekizgen: abi tuvalete 3 ytl'e düşürdüm sen ordan alırsın üstüde kalsın
    görevli : tabi kardeşim lafımı olur. üstü kalsında sen 5 kez daha uğra bizim tuvalete mesele değil. ama akşam geç saaattlerde gelmeye bak (şimdi müsait değilim anlatılır bakışlarla)
    sekizgen: mutlu mesut bir şekilde tuvaletçinin ne kadar iyi bir insan olduğu düşünerek mekandan ayrılır
    #502343 (sekizgen, 05.08.2006 19:10)
  8. eskiden en buyuk demir paramizin 250bin eski tl oldugu zamanlarda cok da muhim olmayan, fakat 1 ytl'lik demir paralarin cikmasindan sonra insani paralari almak ya da almamak arasindaki ince cizgide bir o yana bir bu yana goturup getiren, kararsizliga itebilen olaydir. e kac tane 1'lik dustugu cok muhimdir.
    #503319 (dilencikral, 05.08.2006 23:40)
  9. (5 kuruş düşmüşse)
    -amaan düşsün
    (10 kuruş düşmüşse)
    -düşürdük ya.neyse önemli değil
    (50 kuruş düşmüşse)
    -tüh gitti para
    (1 ytl düşmüşse)
    -sikiim ya .mına koduum parası
    #666035 (samaryum, 25.09.2006 22:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bozukluklari tuvalete dusurmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bozukluklari tuvalete dusurmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bozukluklari tuvalete dusurmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bozukluklari tuvalete dusurmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » o » serdar keskin » gunun sozu » tribunlerden atilan yabanci madde » soray uzun ile acun ilicali farki » little manhattan » tahayyul » baris kaya » hatirlar misin » kapitalizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » minaharker » tottenham hotspur » oral seks » she s electric » golgesizler » seninle bir dakika » yalandan bir gun zehirlenecek insan » rte nin akp ye katilan ustsuze rozet takmasi » dokunmayin bana » ruyasinda entry giren yazar