bozuk part 

kapat
  1. winrar ın verdiği can sıkıcı bir uyarı.
    crc hatasi olarak ta kimi zaman kendini gösterebilen bir durumdur.
    #3582294 (whynot, 25.06.2008 20:25)
  2. internetten çektiğiniz oyun* ise ve hele linkler silindikten sonra kurulum dosyaları çıkartamayorsanız iyice sinir bozucu bir uyarıdır.
    #3582302 (azarath, 25.06.2008 20:27)
  3. (bkz: hatalı dosya kurtarma)
    #3582319 (yoga yapan mistiq kedi, 25.06.2008 20:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bozuk part başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bozuk part ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bozuk part nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bozuk part. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » bukalemun » acedia » ben caylak oluyorum gorusmek uzere » ai » aybars lebib » tuvalete kardesle birlikte gitmek » tafelmusik » deliveren » yolda birini gormemezlikten gelmek » polis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » heart of lions » when did your heart go missing » vicdani ret » polonyali fikralari » delice sevismek » umumi tuvalet maceralari » yeah beybi » serra noyan » daglarda olmek isterim » eureko sigorta