boyundan buyuk sevdi seni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yuregim seni cok sevdi
  2. bu yurek seni cok sevdi
  3. kim sevdi seni benim kadar
  4. kimbilir kac kisi sevdi seni
  5. boyundan buyuk cikardin
  6. boyundan buyuk islere girismek
  7. boyundan buyuk islere kalkismak
  8. boyundan buyuk islere kalkmak
  9. boyundan buyuk gitar calmak
  10. goz gordu gonul sevdi seni ey yuzu mahim

© 2008 - uludağ sözlük

boyundan buyuk sevdi seni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. boyundan buyuk sevdi seni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boyundan buyuk sevdi seni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dark shadows » vodafone » ala camii » sirket evliligi » aydan siyavus » sozluk yazarlarinin otobiyografileri » futbol spikerlerinin turkcemize kattiklari » en cok okunan sozluk yazarlari » zimpara kagidi ile masturbasyon yapan pinokyo » metallica konserinde ferdi tayfur soylemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci