boyu mu islevi mi sorusu 

kapat
  1. eksik sorulmuş sorudur. özne olmadan neyin boyu neyin işlevi iyidir kötüdür cevap verilemez.ayrıca soru başlığa cevap vermek de yanlıştır.fakat tanım içerisinde cevabıda yerleştirdiğimizde dadından yenmeyebilir.özne değil verdiğimiz cevap...
    #115457 (karga, 15.03.2006 10:05 ~ 10:24)

© 2008 - uludağ sözlük

boyu mu islevi mi sorusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. boyu mu islevi mi sorusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boyu mu islevi mi sorusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sausozluk » bir gun » global kredi krizinde ergenekon parmagi » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » hayat » mesut yar » glam metal » grup test » nina s tragedies » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » iskur bana is bul » sunnet dugunu » acemisinden ankara notlari » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » calculus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » firindan yeni cikmis pogaca » kucuk kadin » super mario bolum sonu bayragi » yemek yemenin ilkellik olmasi » bezele » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » osmanli cumhuriyeti » suzinak » ulu tv icin program onerileri » yalcin kucuk » i guess you re right » gelmis gecmis en buyuk grup » birol guven in lost senaristi olmasi » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » kizkaciran damat