boynuzlayan mi sevmez 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. metresini boynuzlayan evli erkek
  2. kadinlar sevmez
  3. seray sevmez
  4. taz suyu sevmez
  5. sevmez olaydim
  6. nargileyi kim sevmez ki zirvesi
  7. allah bos bkz vereni sevmez
  8. bos durani allah sevmez
  9. bos bakani allah sevmez
  10. allah bos oturani sevmez

© 2008 - uludağ sözlük

boynuzlayan mi sevmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. boynuzlayan mi sevmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boynuzlayan mi sevmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» grigory petrov » government » the midnight meat train » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » bizden kacmaz kameralari » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » seus » kimse yazmazsa ben yazarim » prensesin uykusuyum » ote yandan » komando egitimi almis baliklar » flesh for fantasy » bir boka benzemeyen minimal siir » americanista » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avcilar universitesi » melekler adasi » dalgaci mahmut » taylan sigirci » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » silikon yastik » extended substance » jiriskop » turkiye de futbolcu olmak » revenge » forest whitaker » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » erdal guney » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » ilk planor