boynuzlarim yakismis mi 

kapat
  1. dünyada herkesten cok sevdiği sevgilisi tarafından aldatılan kişinin, bunalım halinde yapması muhtemel iğrenç espri.
    #3675366 (tu kaka bana, 17.07.2008 01:43)
  2. boynuz dökülmesine ugramiş olan geyiğin boynuz ektirmesi yahut boynuz perukası taktiktan sonra yakısıp yakışmadiğini dair teyit almak için sordugu sözöbeğ.
    #3675390 (mulayim, 17.07.2008 01:49)
  3. genelde konserlerde rastgeldiğim,seyyar satıcılar tarafından satılan ve genelde kızların,boynuzu anımsatan şeytan görünümlü aleti kafasına taktıktan sonra çevresine ilk sorduğu söz. hatta bu soruyla ilk karşılaşan bu alet ve edevatı satan satıcı da olabilmektedir.
    #3675396 (ucarken cama carpan kara sinek, 17.07.2008 01:51)
  4. (bkz: karım aldı bunu bana)
    #3675407 (in tyler we trust, 17.07.2008 01:53)
  5. evlenecegi kizda bekaret aramayan erkek vatandaslarin hem kendilerine, hem de cevrelerindekilere ara sira sormalari gereken sorudur. kimsenin degilse bile benim nazarimda oyleler cunku.
    #3675413 (migfer, 17.07.2008 01:54)
  6. boynuzlayan insana daha çok yakışacağını bile bile sorulan sorudur.
    #3675458 (sandalye, 17.07.2008 02:08)
  7. - aşkım boynuzlarım nasıl, yakışmış mı?
    - yaww her gün buluyosun bu boynuzları takıyosun, nerden de buluyosun?
    - muhtelif yerlerde aşkım. dolabın içindee, yatağın altındaa, telefonunda, msn de vs...
    - iyiymiş.
    - tacım artık o benim. *
    #3675470 (jikase, 17.07.2008 02:11 ~ 02:18)
  8. (bkz: geyik muhabbetleri)
    #3675486 (teoman in ustunde oturdugu bar taburesi, 17.07.2008 02:16)

© 2008 - uludağ sözlük

boynuzlarim yakismis mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. boynuzlarim yakismis mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boynuzlarim yakismis mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seus » bi josef k vardi ne oldu ona » of ulan of » yaran fikralar » 10 ekim » whaz up man diyene fine thanks demek » hexenkessel » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » avcilar universitesi » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » harry kewell » sinan engin bilgisiyle istifa etti » linger » istanbulrumazinligi com » anneme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » penisin var derdin var » zehir » yildiz teknik universitesi » ferigim » the gates of istanbul » bizden kacmaz kameralari » saray helvasi » yattigi kizin babasina kizinizla yattim demek » what the fuck is that » baslik domalmak » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » sana suresiz izin veriyorum » bluevelve » thich quang duc » ask