boyleykenboyle 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2975666 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 09.02.2008 08:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

boyleykenboyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. boyleykenboyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boyleykenboyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about boyleykenboyle. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » kralice sureyya » stonking » kara murat benim » am gorup basinda yara diye aglamak » beni birakma » lua » the killers » yemekteyiz hasan » sevisirken dinlenecek sarkilar » iki universite birden okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » zepoha heampe » uktelerin alfabetik olarak siralanmasi » kendine dikkat et » piss poor » almanya da yasayan turkler » ilkokuldaki serbest resim calismasi » mozilla firefox » kitab ul hiyel » bafilerim lan boyle sozlugu » muro nalet olsun icimdeki insan sevgisine