boyle olur mu 

kapat
  1. laf lafı açıyora örnek:

-böyle olur mu hasan söle olur mu hasan?

-olur olur bal gibi olur akan sular gün gelir durur.
    #71195 (sapphire, 17.02.2006 00:19)
  2. kaynak kişinin neşet ertaş'ın olduğu bir kırşehir türküsü.
    Beni Ağlattın Güzel
    Derde Bağlattın Güzel
    El’e Bıraktın Güzel
    Böyle Olur Mu

Dereler Çağlar Oldu
    Gözlerim Ağlar Oldu
    Gelmedin Aylar Oldu
    Böyle Olur Mu

Attın Gurbet Ellere
    Bıraktın Yad Ellere
    Saldın Dilden Dillere
    Böyle Olur Mu
    #2525237 (minti, 27.10.2007 20:59)
  3. songül karlının güzel yorumladığı bir şarkı.
    #2525259 (disikartal, 27.10.2007 21:07)
  4. nur ceylan, sikertmi$tir bu $arkıyla. psikoloji kalmadı ablam.
    #3125520 (ceviz agaci, 11.03.2008 23:19)

© 2008 - uludağ sözlük

boyle olur mu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. boyle olur mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boyle olur mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben bunu sevdim » yalcin granit » firsatci kerim » profesyonel turist rehberi » kemrah » barhan » rayleigh » yaran yanlis anlasilmalar » guru osman » fy iceworld a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci