boyle bir acayip olan anlatamadim turkler 

kapat
  1. yani böyle kımıl kımıl, kıvır kıvır, şıpır şıpır olan türkler.
    bilemedim kim, devam edin şekerler.
    #2098904 (lumpiya, 09.08.2007 13:35)
  2. bele huyttiri huyttiri olan tipte turklerdir.
    #2098912 (splinter, 09.08.2007 13:36)
  3. boyle burnu yerinde kulagi, agzi yerinde kirpikleri falan olan turkler.
    #2098918 (splinter, 09.08.2007 13:38)

© 2008 - uludağ sözlük

boyle bir acayip olan anlatamadim turkler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. boyle bir acayip olan anlatamadim turkler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boyle bir acayip olan anlatamadim turkler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gecmise duyulan ozlemin batmasi » milletin kiliyla tuyuyle ilgilenmek » sevmek icin akp li mhp li chp li olmaya gerek yok » 1621 » mavi kulot tercih eden insanlarin akp li olmasi » polizei » evlilik yuzugu » yazarlarin daniskasi » kaya akkaya » yogurt a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games