boyband larda etkisiz eleman olmak 

kapat
  1. önsöz:
    türkçe bi çeviri aradım boyband a lakin bulamadım erkek grubu da olmaz lan ne öyle ibne gibi.

bahsettiğimiz kişileri anlamışsınızdır zaten kliplerden olsun , grupla yapılan röportajlardan olsun * . bunlara şarkılarda çok az söyletirler ya da önce söylettirip kayıtta çıkartırlar neden diye sorunca da -teknisyenin ibneliği olum takma yakışıklı çocuksun eki eki diye kandırırlar garibi.5 dk lık klipte 3 saniye gösterirler, adam tam - kamera çekiyo lan iki artislik yapayım derken öndeki elemanın göğsü açık gömleğine zoom yapılmıştır çoktan.anlıycağınız zor iştir etkisiz eleman olmak, her bünye kaldıramaz.
    #4317188 (uzaydangelenkozmikisin, 04.12.2008 19:06)
  2. zaten o grubun frontman'i solo albüm yapar diğerleri de unutulur gider.

(bkz: blue)

(bkz: nsync)
    #4317256 (tinsley, 04.12.2008 19:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

boyband larda etkisiz eleman olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. boyband larda etkisiz eleman olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boyband larda etkisiz eleman olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about boyband larda etkisiz eleman olmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.