boyali direk 

kapat
  1. cuma akşamları trt 1 de yayınlanan öykü berk kardeşlerin sunduğu program. öyle normal ve sıradan bir akışı var programın. dün gece tekrar denk geldim ve gördüm ki konuklar ege ve mesut yar. izliyim dedim ama ne yazık ki öykü izlettirmedi programı resmen. abuk sabuk bağrıyor çığlık atıyor . o neymiş öyle ya. aman dedim kapadım. bu arada programda mesut yar şarkı söyledi sesi süpermiş adamın. berkten bile iyi söyledi.
    #3689219 (sheyytan, 19.07.2008 22:38)
  2. televizyon tarihinin en yaratıcı ve en iyi program ismi. *
    #3750348 (Unay, 31.07.2008 19:37)
  3. cuma akşamları yayınlanan müzik-komedi programı. kalp gözü tadında ibret alınarak seyredilecek bir program. bittikten sonra abdestimi alıp duaya başlıyorum allah öykü tipindeki kızlardan beni korusun diye.

-boyalı direğe hoşgeldiniz. buyrun oturun.
    +nasıl oturuyoruz?
    -nasıl rahat edersiniz? şöyle geçin.
    #3830566 (nirolis, 17.08.2008 16:12)
  4. hangi renge boyamışlar merak uyandıran türkü. yani, renkle ilgili bir mesaj mı veriyor sevgilisi ibrahim'e de ciğerleri yanıyor boyalı direği görünce, ayrı bir merak konusu bu.
    #3830689 (archytct, 17.08.2008 16:39 ~ 16:40)

© 2008 - uludağ sözlük

boyali direk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. boyali direk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boyali direk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran msn diyaloglari » dur bi caldirayim » save me » 1551 » olivier peslier » merak » ordumuz etti yemin » beyin ile kalp arasina sikismak » bariz bir tiki tanimi » enderun sevgiler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games