boy sirasi 

kapat
  1. genelde beden derlerinde yoklama yapılmak için uygulanan primitif bir düzen.bide dirsek temasi vardı*
    #447637 (BoHeMiaN, 21.07.2006 18:38)

© 2008 - uludağ sözlük

boy sirasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. boy sirasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boy sirasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asansorde bir basina yapilanlar » acikan sozluk yazarinin drami » capa » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » frikigin cift vurusa donusmesi » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » mehmet ali aybar » ergenekon cetesi » tac » ilk hava gemisi » of ulan of » yozlasan halkin vahim durumu » sinirli internetin ortak kullanilmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otobuste on koltukta sapitan cocuk » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » cikin sikin birbirinize » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » yavuzhan » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » avrupa yakasi replikleri » haris alexiou » agiz yirtmak » vesselam » ask konusturur » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » vassili zaitsev » ali cevat akkoyunlu » nuri alco theme