botego 

kapat
  1. egosu olan bir botmuş kendileri. sorduğunuz sorulara cevap veremeyen salakca bir bot.

http://www.botego.com/
    (BerAent, 19.07.2007 12:17)
  2. ürkütücü. ismimi "sidikli" olarak girdim ama onun adı gerçek adımdı!
    bu da böyle bir anım olsun, her seerinde başka bir isim çıkıyor.
    (sidikli, 28.10.2007 05:05)
  3. bu şirketin yazılım geliştiricisi ve editör'ü sözlükler camiasının tanıdığı kişilerdir. yazılım geliştirci olan arkadaş cagatay gurturk itü sözlük'te admin, editör ve proje yönetmeni emre dirag ise reklam ve finans sorumlusudur.
    (hermanos, 29.10.2007 18:47 ~ 19:02)
  4. http://www.botego.com/botego_nedir.html

guzel hazirlanmis bir tanitim videosuna sahiptir. * *

- ... gectik cagri merkezine.. cagri merkezini arayalim diyorsunuz mesela.. ama.. cagri merkezinin numarasini bilmiyorum hamunagoyim*..
    (revolter00, 31.10.2007 17:12)
  5. Sinem: Merhaba joker, size nasıl yardım edebilirim?
    Başlıklar için konu yazabilir ya da soru sormaya başlayabilirsiniz.
    Ben: g*t versene
    Sinem: yapmaya çalışacağım

(bkz: gülerken sandalyeden düşüp kol kırmak)
    (jokernel, 21.11.2007 22:29)
  6. kullanıldığı en bilindik uygulama merve yi tavla sitesindedir.
    (endirekt serbest vurus, 07.02.2008 21:52)
  7. - merve bize gelsene hanımı komşuya gönderdim.
    + ne evli misin?!
    - merak etme çocuklar arkadaşlarında kalıyorlar.
    + sktr git!
    - sen kaybedersin.
    (metalhead, 08.05.2008 23:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ashab i intikal » sakizim dustu » hayal kirikligi » hz muhammed in turk dusmanligi » meismak » cay ve sigara ikilisi » asi » havada suursuzca dolasan poset » pelvis » madde » super kahramanli anadolu hayat reklamlari » doris dorrie » biryantin » usta cirak » okuyo musun kaca gidiyosun » bkz vermek » yagmur » nimet cubukcu » judas » aptal sarisin » youtube yasakliyken link vermek » kocasini evde sisme bebekle yakalayan kadin » database error » kulaklikla dinlenilen muzigin duyuldugu yanilgisi » metal faust » 12 mayis 2008 cin depremi » youtube un kapatilmasi olgusu » cicek alinmasini sevmeyen kizlar » hurafe a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa