bosver abi onu meczup iste 

kapat
  1. klişe ama;

kendisine harika bir nick bulmuş olan yazar.
    #2430947 (peceteye recete yazan doktor, 05.10.2007 16:31)
  2. hoşgelmiş olan * yazar. işin ilginç yanı üçüncü nesilmiş ve 18 tane entry girmiş. ilginç geldi bana *.
    #2430966 (unique270, 05.10.2007 16:37)
  3. yok artık dediğim yazar.

bu nasıl nicktir, bu nasıl yaklaşımdır ?

keşke bana batinilikten anladığını söylesede sevinçten ikiye bölünsem dediğim yazar.

hoş gelmiş, iyi yazmış.
    #2440411 (hattori kibar feyzo, 07.10.2007 19:37)
  4. bir rivayete göre sol yanaığı parmak boyasıylan beyaza sağ yanağıda kırmızıya boyanmış yazar kişisiymiş burnuna da torp yıldız suretiylr kesip yapıştırmış. bir entry de kürtlere giydiriren ermenilere giydiriyor arada tüm uluslara aduket çekiyor tam bir çizgifilm edasında ama kendisi çok başarılı bir takım amigosu olabilir ama milleti temsil eden konuşmlarda bu sözlükte diğer etnik gruplara mensup olanları unutmamalıdır zira aşağıladığı ermenilerden bazılarının dedesi keni 500yıllık aile tarihinde canakkelede dedesinin yanında şehit düşmüş olabilir.

ne içdiyse bir an önce ayılması dileklerimle. gece gündüz mehter marşı dinliyosa hiç şaşmam buda içimden geldi şuan şu saniye.
    #2848249 (lAla, 16.01.2008 20:36)
  5. nicki bana direktman takva'yı hatırlatan yazar. filmde güven kıraç muharrem'e kasıtlı çarpıp kaçan bir saf için "boşver onu meczup biliyorsun" diyordu. çağrıştı birden işte.
    #3082722 (aman heri, 02.03.2008 09:40)

© 2008 - uludağ sözlük

bosver abi onu meczup iste başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bosver abi onu meczup iste ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bosver abi onu meczup iste nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mogolistan halkinin devrimci partisi » kurdun gelini » turbanla yogurt mayalamak » mini etek giyen kizin orospu oldugunun dusunulmesi » sozlukte ciftlesen yazarlar » sidikli » bir tas attim pencereye » bursa » hiyarcinin sahidi avokadocu olurmus » ne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci