boston consulting group 

kapat
  1. 1963 yilinda Bruce Henderson adli * * * eski bir misyoner tarafindan kurulan danismanlik sirketidir *. bu danismanlik sirketinin dunya capinda taninma nedeni bircok isletme yonetim okulunda ders olarak okutulan bazi teoremleri ortaya atmis olmalaridir. bunlardan dunyaca kabul gormus olani: "growth share matrix" adli pazar payi ile pazarin buyume oraninin iliskisinden dogan dorde ayrilmis bolgede kendi yerinizi kestirip stratejik planlarinizi ona gore yapmak"mis".
    gerci ben bilmem beyim bilir.
    http://upload.wikimedia.o.../3f/Growthsharematrix.png

ekleme: bu bir ukteydi, doldu ancak cok ozur dilerim ukteyi veren arkadastan; adini unuttum.
    (bkz: uktesini doldurdugu yazara haber vermek)
    #3617765 (smyrnote, 04.07.2008 10:11 ~ 10:16)

© 2008 - uludağ sözlük

boston consulting group başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. boston consulting group ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boston consulting group nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hangar 18 » lynyrd » bir kac iyi kadin » arabayla polis arabasina carpan ehliyetsiz genc » sadece turkiye de gorulen olaylar » sozlukteki varoslar » fistikci sahap » hancock » dunyanin en yasli kisisinin olmesi » bu bendeki ask degil cano cano a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games