bostanci duragi 

kapat
  1. Ayna grubunun 2002 yılında piyasaya çıkan albümü. Aynı zamanda, albümle aynı adı taşıyan ve * Erhan Güleryüz imzasını taşıyan anlamlı ve güzel şarkı. Sözleri şöyledir.

Sensiz biçare ruhum
    Bomboş sokaklar
    Issız duraklar
    Derdimi duymazlar

Az önce yağmur yağdı
    Islandı ruhum
    Sızlandı ruhum
    Her halin aklımda

Artık param olsun yeter
    Artık bir görseydim seni
    Yarın seni görsem yeter
    Azcık bir öpseydim seni

Bostancı durağında
    ismin dudağımda
    Aklımda bi tek sen varsın
    Bostancı durağında

Bostancı durağında
    ismin dudağımda
    Aşkından avare oldum
    Yandım yaz sıcağında
    #1227654 (entropi, 29.01.2007 14:25)

© 2008 - uludağ sözlük

bostanci duragi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bostanci duragi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bostanci duragi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i melih gokcek » yumusama » cuma saatinde basin toplantisi yapan fenerbahce » the sea inside » ustum cirilciplakti » hossik » turk usulu sevisme ve seks sanati » algi kapilari » hakem kalk dedi » thank you mario but princess is in another castle » bugun gunlerden ask » the solitude » kurtlarla kosan kadinlar » poliuretan boya » baslik acmis olmak icin baslik acmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » korku filmi izledikten sonra elektriklerin gitmesi » vanti lator » istiklal caddesi » yaran videolar » yemekteyiz » antunes » our mutual friend » sercan yildirim » ozdemir ince » halen komunizm savunan insan » turkiye futbol ekolu » tecavuzcusune asik olmak » vaktiyle iyi biriydi » gobek deliginden pamuk imalati » arcadia hellas