bossek 

kapat
  1. Türkiye'nin en eski otomobil sporları kulübü olan BOSSEK*, 10 Eylül 1972 tarihinde rahmetli Orhan Akiş'in kurucu baskanlığında kurulmuş ve 30 yıldan bu yana başarılı organizasyonları ile adından övgü ile söz ettirmiştir.
    Orhan Akiş'in ardından sırasıyla Feridun Pehlivan, Mahmut Erdilek, ismail Koşarer, Sabri Ersavaş, Raşit Barışıcı,Selçuk Özsevinç ve Fethi Önder başkanlık görevini yürütmüş ve son olarak da halen bu görevi sürdürmekte olan Emin Akça başkanlığındaki yönetim görevi devralmıştır.*
    #1074360 (burakker, 29.12.2006 10:07 ~ 10:08)
  2. bursa otomobil sporları kulubü.
    #3402392 (eritrol, 15.05.2008 23:26)

© 2008 - uludağ sözlük

bossek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bossek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bossek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aristo » israilogullari nin sol frame i isgali » siyahbeyazkizil » gunes motel olayi » buyudukce hayatin boka sarmasi » kiyamet kopmadan once calacak olan alt gruplar » bir aslan gordum elli metre » ucan adam » liseli yazarlar » azerin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci