bosphorus gordugum yerde aklima gelen ilk seydir bu guzeldir yani 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (15 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

bosphorus gordugum yerde aklima gelen ilk seydir bu guzeldir yani başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» turkiye de basbakan olmak » ogrenci bileti verir misin abi » uzun yazilar yazan ve paragraf yapmayan yazarlar » 10 a kadar sayiyorum lafiyla gaza gelen cocuk » sendencocugumolsun » death triumphant » gol atip tribune kosmak » seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » fender marcus miller jazz bass » askin bir fikra » mose dayan » language » salcano » oropher » fatih ahiskali » kiki » sandra » okeyde hile taktikleri » microcontroller » nicolas leonard sadi carnot » nermin abadan unat » karma kalkarsa olabilecekler » ruya gorurken uyanmayi istemek » anibal in mezari » vakit » georgi jukov » mehmet erenler » damin dibindeki saksagan » gabriel gray » kot » akp ye kapatma davasi » butun sifatlari tamlarim » schiller » ali ozdemir » musahit » turkiye cumhuriyeti vatandasligini haketmeyenler » tayyip erdogan dunyaya basbakan olsun kampanyasi » sozlukculerin last fm sayfalari » invert seker » bunaltici sicaklarda yagmayan yagmur » bkz ayarcilari » yaran diyaloglar » mika aaritalo » dgs 2008 » chevelle » 21 mayis 2008 turk telekom besiktas ct maci » ironi paradoks ve celiski » claudio abbado » the sopranos » turk bayragi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa