bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari 

kapat
  1. bu akşam oynanan milli maçta görülendir. kardeşim bu nasıl bir futbol oynama hırsıdır, bu ne azimdir anlamadım. adamlarda bir kaleci var panterdir benim oğlum panter lafını sonuna kadar hak ediyor. oğlum size soykırımı biz yapmadık lan, sırplar yaptı olum. şaşırdınız galiba, fatih hoca ya gareziniz ne lan anlamadım valla...
    #4075950 (imhotep, 11.10.2008 21:32)
  2. (bkz: besle boşnağı yedirsin böreği)

garezlerinin sebebi fatih terim değil süleyman mercümek' dir. bir halkın trajedisini kullanarak küpünü dolduranların hesabı bize kesilmiştir, varsın kesilsindir. ayrıca tarihsel bağlarımız var diye bize teslim olmalarını beklemek de fair play ruhuna aykırıdır. bu sebepten iyi oynayan, hak eden kazansın diyoruz. ve yukarıdaki entarinin sahibi yazarı şiddetle kınıyoruz*.

hafız sen türkiye ligi mi sandın burayı?
    #4075977 (Lynyrd, 11.10.2008 21:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari. Copyrights of the articles are belong to their authors.