bosnak yemekleri 

kapat
  1. selma peşteli 'nin inkılap yayınlarından çıkan kitabının adı.
    #370640 (lumpiya, 24.06.2006 10:32)
  2. (bkz: boşnak böreği)
    #436114 (devrim, 17.07.2006 23:41)
  3. (bkz: ribitza)
    (bkz: potoprika)
    #875458 (kurremkarmerruk, 18.11.2006 10:16)
  4. (bkz: lapişi)
    #875748 (sipermanevra, 18.11.2006 12:17)
  5. boşnak mantısı favorimdir üzerine mantı tanımam; ayrıca paloçinka, uştipak, obaruşa gibi mükemmel yemeklerde mevcuttur.
    #1897725 (bosniac, 10.07.2007 03:11)
  6. çok lezzetli olan, genelde hamur işi yemeklerdir. boşnak böreği yemiş olan bir insan bir daha kolay kolay başka bir böreği beğenmez.
    #2161900 (yasasinakmayanrimel, 19.08.2007 20:43)
  7. herkeslerin yemesi gereken genelde agır oldugu için türk damagında pek yer etmeyen yemeklerdir.ispanakli bosnak boregi favorimdir.sabah ögle akşam vazgeçilmezimdir.
    #2699484 (bosanac, 15.12.2007 14:11)

© 2008 - uludağ sözlük

bosnak yemekleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bosnak yemekleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bosnak yemekleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avcilar kampusu » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » turgay bahadir » tersten yazmak » sunnet dugunu » lulu » kullenen ask » cukura dusup sakatlanan futbolcu » jiriskop » batiskaf » arcil ve sota » yanlis anlasilmis sarki sozleri » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » ridvan dilmen » yaran msn diyaloglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » celtek tumulusleri » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » kurtlar vadisi pusu » tikilerin pusi takmasi » sagopa dan baskasini tanimam abi » jack bauer vs polat alemdar » senaryo kabizi senarist » atm den makbuz isteyen anarsist genc » i guess you re right » yaprak dokumu » oyla beni oyla beni oyla beni » uludag sozluk moderasyonu » barack obama » alternatif var misin yok musun diyaloglari » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek