bosluktan dolayi sacmalayan kiz 

kapat
  1. kesinlikle tehlikeli kızdır. başkalarının başını da yakar.
    #2275943 (tepesersemi, 07.09.2007 01:26)
  2. sevgilisinden ayrılır ayrılmaz yenisini bulmak için yırtınan ve hemen bulan, eski sevgili affet beni hayatım diyerek geri dödüğünde ikisini birden zavallıca idare etmeye çalışan ve
    -karar veremiyorum kiii
    diyen kızdır. normalde iyi bir insan olan bu kızın bu hale gelmesinin tek sebebi boşlukla birlikte içindeki kaşarlığın ortaya çıkmasıdır.

(bkz: ben geçenlerde bir dost kaybettim)
    (bkz: yaralıyım)
    #2276608 (serenitytheone, 07.09.2007 09:05)
  3. Her seyi anlarim, üzülmelerini, duygusal olmalarini hatta ve hatta pms'yi de pekala anlayisla karsilayabilirm amma velakin kafamin bir turlu basmadigi bir durum var ki bu hanim kizlarimizin ikide bir bahsettikleri bosluga dusme olayi! nedir kardesim bu bosluk ya, ne boslugu, bu kadar mi ozguveni eksik, kendini gelistirmekten bi haber kizlarimiz var ki bir ilişki bittiginde ne yapacaklarini sasirip salak salak davranip bunu da kamufle etmek icin "ay n'apiiim bosluktayim, yeni ayrildim" sacmaligini one surerler! ne boslugu canimcim, cicim, niye etrafta o kadar ayrilan kizlar varken sen bosluga giriyorsun, hayat boyu rezervasyonun mu var bu boslukta senin?

iki tartisirsin, ara verelim dersin bosluga girer!
    tartismazsin sadece biraz ara verelim dersin bosluga girer!
    aramazsin bosluga girer!
    ararsin yine bosluga girer!**

- bodurcaaan, noluuur, ama ben seni cok seviyoruuaam, nolur tekrar baslayalim!
    - bodurgul, zaten ayrilmamistik, ara vermistik ama sen dumurcanla sevismissin arada hemen!
    - ya noluur anla beni, bosluktaydiiiaam, beni aramiyoduuaan!
    - seni ben boslukta bi denk getiricem! s.ktr git basimdan simdi, isim gucum var!
    *
    #2276638 (nobran ne ya, 07.09.2007 09:23 ~ 09:27)
  4. (bkz: Sözlükteki başlıklardaki seksistlik)
    #2276643 (baybars, 07.09.2007 09:26)
  5. boşluktan dolayı saçmalayan "insan" olsaydı daha doğru bir ifade teşkil edecek olan cümle.
    #2276644 (galapagoslu iguana, 07.09.2007 09:29)
  6. içindeki boşluk ivedilikle doldurularak saçmalamasının engellenmesi gereken kızdır.
    (bkz: doluluktan dolayı mantıklı olan kız)
    #2276654 (KIZILMASKE, 07.09.2007 09:34)
  7. o boşluk yüzünden karşısına çıkıp da iyi davranan ilk erkeğe hemen bağlanan kız.
    #2276760 (pelvis, 07.09.2007 10:22)
  8. yaban mersini ile kurabiye yapmaya çalışan kızdır. kurabiyelerin lezzeti kötü olsa dahi belli edilmemesi sağlık açısından gereklidir.
    #2276767 (lavinya_, 07.09.2007 10:25)

© 2008 - uludağ sözlük

bosluktan dolayi sacmalayan kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bosluktan dolayi sacmalayan kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bosluktan dolayi sacmalayan kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alternatif prezervatif reklam sloganlari » you don t mess with the zohan » 14 ocak 2006 saldirisi » gece vakti disarda gezen kiz » hayat » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » the usual suspects » hep boyle kal » turkiye de cinsellik kavrami » olasi turk spor gazetesi haberleri » h h holmes » siir kadindir » kas gerilmesi » rusya borsasi » turk dizisi cekmek icin gerekenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saray helvasi » lenovo » agiz yirtmak » vassili zaitsev » como el agua » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » turkiye de internet sozluk kulturu » bir kadinin en masum oldugu an » domaltip bafilemek » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » firindan yeni cikmis pogaca » komando egitimi almis baliklar » berkoz egemen » jesus christ propogandasi » kuresel finans krizi icin cozum yollari