bos islere daldiginin farkina varamamak 

kapat
  1. bütün eforunu veriyor olduğun bazı işlerin aslında boş işler olduğunu anlayamamak. böylelikle zamanın ve emeğin heba edilmesi.
    #3420770 (HicbirSeyGorunduguGibiDegildir, 20.05.2008 02:41)
  2. procrastination a giden yol. *

ayrıca: (bkz: procrastination/#3388900)
    #3420845 (sequel, 20.05.2008 03:01 ~ 03:02)
  3. ilginç bir hadisedir. çok boyutlu düşünememekten, yeterince ileri görüşlü olamamaktan kaynaklanır. hepimizin başına gelir. zaman ve emek sarf ettiğimiz birşeyin, aslında ömrümüzden çalan, değmeyecek bir iş olduğunu idrak ederiz. ama o idrak sahibini bulduğu zaman genellikle iş işten geçmiştir.
    yalnız bu olayın şöyle bir boyutu da vardır: ben bir işe samimiyetle zamanımı ve emeğimi veriyorsam, o iş en azından benim için "boş" bir iş değildir, olmamalıdır, çünkü kendi bildiğim yolda yürümüşümdür, ortaya birşeyler koymuşumdur, ya da en azından keyfimin kahyası olmuşumdur. yani neyin anlamlı, neyin anlamsız olduğunu belirleyecek olan benim algılayışımdır, başkalarının fikri değil.
    yaptığınız işin niteliği üzerine başkalarının değer yargılarına göre fikre varmayın.
    #3420998 (ashtarte, 20.05.2008 04:23 ~ 04:25)
  4. masallara malzeme olmuştur. gittim gittim bir bakmışım ki bir arpa boyu yol gittim.
    #4252543 (cherry, 19.11.2008 18:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bos islere daldiginin farkina varamamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bos islere daldiginin farkina varamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bos islere daldiginin farkina varamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bos islere daldiginin farkina varamamak. Copyrights of the articles are belong to their authors.