bos isler 

kapat
  1. yapılmasada olan, gereksiz, bi amacı olmayan hede yada hödö
    #470544 (amd, 28.07.2006 15:02)
  2. zenci bir arkadaşa "enlarge your penis" konulu mail forward etmek.
    #1126395 (optio, 08.01.2007 22:58)
  3. bunun bir de müdürü vardır.
    (bkz: boş işler müdürü)
    #1574398 (istemihan, 26.04.2007 20:32)
  4. aslında dolu işlerdir. boş iş yoktur. boş olsa onun adı iş değildir. başka birşeydir, ama iş değildir.
    boş diye de birşey yoktur aslında. boş olan şey başkasına göre dolu olabilir. boşluk göreceli bir kavramdır.
    boş iş yapana saygı duymak lazımdır. belki de dünyayı boş oturanlar kurtaracaktır. biz napıyoruz sanki dolu oturup? stres, küfür, yemek, göz kırpmak, çalışmak, ütü yapmak, keşke boş otursam hep ya. oh, kafam ağrımaz.
    #1578922 (koselesi eski tuvalet terligi, 27.04.2007 22:25)
  5. saatlerce baş bağlamak ile ilgili konuşan bir ülkenin her daim uğraştığı amellerin bütünü.

bilim, uzayın en derinlerini ve maddenin en küçük birimi ile her gün bir dev adım atarken, biz boş işlerle zaman kıyıyoruz, allah'a layık bir kul olalım, cenneti bağlayalım, yeter. kim takar, ilmi, irfanı.

haftanın kulu olun, huriler ve nuriler sizi bekliyor. tartışın boş işleri, konuyu sündüre sündüre, süründüre süründüre hacamat edin, sonra sizin bosbakanınız yeni bir çomak (kendi lafı, ben uydurmadım) bulacaktır, onu tartışırsınız.

vermez ise şunlarla takılın bir süre.

(bkz: her iş yerine bir mescit)
    (bkz: namaz tatili)
    (bkz: cuma tatili)
    (bkz: ücretli hac izni)
    (bkz: sakal bırakma yönetmeliği)

(bkz: ellerine çelik çomak verdik oynuyorlar)

haşiye : bu yazıda boş işler üzerine yazılmış bir boş iş ürünü. artık bu kadar, bırakıyorum. ne haliniz varsa görün.
    #2930493 (Kackelacka, 01.02.2008 11:27)
  6. iş iştir.herkese göre değişir. kimine göre boş olan iş kiminin ekmek parasıdır. misal vermek gerekirse kimi para kazanmak için fotoğraf çeker. kiminin ise hobisidir.
    #2930785 (Yosunlu Deniz, 01.02.2008 12:53)
  7. uludagsozluk hakkinda mudurumun yorumu...
    #3348226 (amidamaru, 02.05.2008 18:00)
  8. (bkz: sabri sarıoğlu'nun kaleyi düşünmesi)
    #3687096 (shaqmarion, 19.07.2008 14:07)

© 2008 - uludağ sözlük

bos isler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bos isler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bos isler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayallerde yasiyor bazi ibneler » yunus guvenen » anastassios kakos » bisiklet » al anood » astronomy domine » metroseksuel erkegin pipisi » uludag sozluk ten soguma nedenleri » ayni sarkiyi arka arkaya dinlemek » hasan i basri hazretleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games