bos bkz gordugu an atlayan sazanlar 

kapat
  1. (bkz: moderatörün boş bkz vermesi) olayına hasta olan moderatörden baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş.
    #115090 (veritaserum, 15.03.2006 00:18)
  2. (bkz: boş bkz leri de ukte sayalım kampanyası)
    (bkz: bos bkz gordugu an atlayan sazanlar)
    (bkz: sazan)
    (bkz: amacın ney)
    #226387 (aby, 10.05.2006 00:08 ~ 00:12)
  3. "zaten bahsi gecen bkz ı da ben verdigim icin doldurma geregi duydum, belki yukardaki arkadas gibi ayar verme meraklısı insanlar anlamaz" seklinde entry girilesi baslık...

(#226303)
    (#226351)
    #226409 (sazan, 10.05.2006 00:16 ~ 00:18)
  4. sözlüğü sözlük yapan ögeleri tamamlamaya çalışan yazar
    işini bilen yazar
    eli öpülesi yazar
    #226458 (mozambik tavsani, 10.05.2006 00:37)
  5. bakınızın yüzüne bakılır durumdaysa onurlu bir davranışta bulunan sazan yazardır. amma velakin dandirik bakınızları da dolduran harbi sazandır ama.
    #1174785 (arabaciarabayatasget, 19.01.2007 00:44)

© 2008 - uludağ sözlük

bos bkz gordugu an atlayan sazanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bos bkz gordugu an atlayan sazanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bos bkz gordugu an atlayan sazanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» davidoff » vstol » muhalif oldugu icin hapse giren insan » cuneyt arkin vs polat alemdar » kanye west gozlukleri » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » cekme helva » ergenekon » amc » istanbulrumazinligi com » kizim olmadan asla » kul olayim kalem tutan ellere » righteous kill » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » yazip yazip silmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » night ark » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » richard ramirez » bir gun » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » fatihkul » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » gecmisi ozleten olaylar » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » karti bankamatige kaptirmak » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » migfer » olmeden once izlenecek filmler » sozlugu yonja com a cevirmek » tetikci