bortu bocek ile ask tanimlama cabasi 

kapat
  1. bir türlü anlayamadığım efor kaybı, atp tüketimi, oksijen yakımı..

a$k gibi o ulvi ve yüce duyguya öyle kolay kolay ula$amıyoruz bir kere..öyle zırt pırt a$ık olup da "ben a$ka a$ığım" triplerine giren insanlardan tiksiniyorum.."o a$k değil hormonların tavana vurması, senin sevi$esin gelsin bebeeem" demek istiyorum, diyorum da..a$k öyle kolay mı hemen bugün birine yarın öbrüsüne kar$ı hissedilsin..geçin bunları bir kalem..

normal bir insan evladı gibi a$ık oldunuz diyelim..gözünüz ondan ba$kasını görmüyor, aklınızda sadece o var, yemek yemiyorsunuz, su içmiyorsunuz, hayati faaliyetlerinizi yerine getiremeyecek kadar bitkisel hayata giriyor, $anslı iseniz evrim geçirip fotosentez ya da trake solunumu yapıyorsunuz..i$te bu "kendimin ağzına nasıl sıçarım da a$kımın ulviliğini daha da üst mertebelerde ya$abilirim" döneminin en can alıcı tanımlarından biridir bu börtü böcek korelasyonu..

kaldı ki her börtü böcek ile de yapılmaz bu..sadece kelebek..a$ık olduğunu anlamanın en önemli göstergesi midede uçu$an kelebeklerdir..hayır sanırsın ki mide kelebekler vadisi, sanırsın ki böyle cıvıl cıvıl bir orman havası esiyor midede..mide fesadıdır kuzum o olsa olsa..hem neden kelebek? anladık ömrü kısa böyle çok güzel kanatları var falan ama neden bir peygamber böceği veya at sineği değil de kelebek? onlar da uçu$uyor..

a$k'ı daha güzel $ekilde de ifade edebiliriz koskoca kanatlılar aleminde bi sürü hayvan var, onlara da $ans verelim..mesela a$ık olunca "midemde filler siki$iyor" diyelim bundan sonra..ho$ olmaz mı? kanatlı değil, böcek hiç değil ama olsun o da can..
    #3676110 (alwayssleepy, 17.07.2008 10:58 ~ 10:59)
  2. (bkz: pastoral romantizm)
    (bkz: pastoral yazar)
    #3676124 (baLim, 17.07.2008 11:02)

© 2008 - uludağ sözlük

bortu bocek ile ask tanimlama cabasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bortu bocek ile ask tanimlama cabasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bortu bocek ile ask tanimlama cabasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mazruf » adrienne rich » aramaya inanmak » server has gone away » arap kizlari » webcam e kicini gosteren turbanli kiz » kondor lejyonu » bayraklari bayrak yapan ustundeki kandir » kar adami yeti » kisil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games