borsa ile ilgili tuyo alamiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tuyo
  2. tuyo vermek
  3. cocuklugumuza verilebilecek en guzel tuyo
  4. bir sinyal var ama ben alamiyorum
  5. kendimi senden alamiyorum
  6. senden elektrik alamiyorum
  7. guzel entry giriyorum oy alamiyorum
  8. efes almadan nefes alamiyorum
  9. sozlukte karakter yapiyorum neden arti alamiyorum
  10. borsa

© 2008 - uludağ sözlük

borsa ile ilgili tuyo alamiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. borsa ile ilgili tuyo alamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu borsa ile ilgili tuyo alamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» esek kadar insanlarin sokakta dondurma yemesi » agza sinek kacmasi » turkiye de yikilmaya baslayan cinsellik tabusu » lomana lualua » kahire » kirinkil » hala koynumda resmin » st barbarali balikcilarin isyani » tabu diyaloglari » furkan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci