bordo 

kapat
  1. mavi ile yanyana geldiğinde heyecanlandıran, duygulandıran bir ikili oluşturur.
    (palta, 25.02.2006 21:49)
  2. bir şarap türüne ve bir şehre adını veren renk...
    (ferrole, 19.11.2006 20:17)
  3. reklam atolyesi'nin çift grafik tasarımcılı, 4 reklam yazarlı, 1 müşteri temsilcili hiper ajansı.
    (alfred hickorkmaz, 15.12.2006 21:24)
  4. reklam atolyesinin asmıs ajansıdır.henüz konkur kazanamamıstır ama olsundur müsteridir.
    (bkz: ben bu işin arkasındayım)
    (jaloux, 17.12.2006 21:40)
  5. eskişehirde güzel, kaliteli bir cafe.
    (junkie, 17.12.2006 21:44)
  6. (bkz: bordeaux)
    (yasakani, 01.01.2007 01:06)
  7. (bkz: bordo oje)
    (poisonouscoffee, 12.07.2007 20:44)
  8. bir rock grubudur. yakın zamanda ereğli çilek festivalinde güzel bir konser vermişlerdir.
    (zaamtoox, 26.07.2007 15:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» entry ve nick uyumu » witchcraft » yasaklardan korunmanin yollari » dogum gununde sinava girmek » hayalleri ertelemek » entel » uludag ingilizce sozluk » ohne dich » sevgilinin vurdumduymaz olmasi » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » white queen » sakinlik huzur verir » canyon defence » melike guner » kullerinden dogmak » tufek bakimi » zihniyet » angl » 1926 » haybeden gercekustu ask » concierto de aranjuez » ask oldurur » turkiye » etimesgut » modernlesme kemalizm ve demokrasi » interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » sereftir seni sevmek » turkce olimpiyatlari » psp a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa