borcumun sadece bir kismini karsilar 

kapat
  1. son dönemde yapılan ve para kazandıran yarışmalarda duyulan söz öbeği.

sunucu kişi, şimdiye kadar kazanılan para için yarışmacıya hemen soruyor;

- bu para senin işini görür mü?
    + sadece belli bir kısmını karşılar, tam olarak istediğim miktar değil.

bu arada bunlar söylenirken söz konusu rakam 50.000 ytl filan yani. öyle 5.000 ytl filan değil. sonra gaza geliyorlar, yarışmaya devam ediyorlar. bir bakıyorlar, elde avuçta sıfır kalıyor. doyumsuz türk insanı işte.

kardeşim atalarımız o kadar söylemişler; "ayağına yorganına göre uzat" diye. sen kendi kıyılarında yüz, okyanuslara açılıp, farklı medeniyetler görmeyi niye düşünüyorsun. bunun köpek balığı var, fırtınası var. bu kadar açılmanın anlamı ne? kendi yağında kavrul, boşver açık denizleri.

50.000 ytl bir kısmını karşılıyormuş borcunun. haa ailende sağlık sorunu olan biri vardır, onu anlarım. ama ye, iç, sıç, eğlen, coş, hopla, zıpla, yan, gel, yat. sonra 50.000 ytl borcunun bir kısmını karşılasın. bitmişsin sen yahu.

ulan ortalama maaş alan biri o parayı hiç harcamadığı takdirde (ki böyle bir şey imkansız) 5 senede biriktiriyor. senin önüne fırsat geçmiş, sen hala doyumsuzca devam ediyorsun. önüne sunulan bu şansı sen hala değerlendiremiyorsan, zaten açık denizde boğulmaya mahkumsundur. köpek balıkları ısırsın çükünü.
    #3280368 (salca, 17.04.2008 01:50 ~ 01:57)
  2. (bkz: ahmet cakar la sansa bak)
    #3280382 (tornado of souls, 17.04.2008 01:56)

© 2008 - uludağ sözlük

borcumun sadece bir kismini karsilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. borcumun sadece bir kismini karsilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu borcumun sadece bir kismini karsilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fethullahcilari amerikanci sanmak » travestilerle yan yana paca icmek » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » kazikistan cumhuriyeti » izmirli kizlarin istanbullu kizlardan farki » ben sana hala asigim » minibus soforlerinin para aski » anne bana ogun samast beresi orsene » chp nin 11 i » kizla cikmayan reisin gay olma ihtimali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games